Rezept für 28 - CM_BLECH
|
|
Zubereitung: | |
---|---|
. | De Teig uswalle o id Wäieform inlegge. De Bode mehrmols iistäche. För de Belag s`Gackte abrote inere Pfanne mit echli Öl, Zweble, Peterli und Sellerichrut dezügä und mitdämpfe. D`Rüebli wäsche, rüschte o i chliini Würfeli schniide. Ebeso de Selleri o de Lauch. Da jetzt zum Fleisch gä o ebefalls mitdämpfe, velecht ächli Wasser dezügä. S`ganze mit Sauz, Pfäffer o Oregano abschmöcke. Alles uf de Teigbode verteile. För de Guß alli Zütate güt mitenag mische Würze o öber de Teigbode mitem Belag gieße. Bache föfzä Minute of de zwoitunderschte Rille be zwoihundertföfzg Grad. |
Aufgerufen: 171
Luisa Rezepte . Anna's Übersicht